MORE

Razer cumpara Ouya, dupa ce CEO-ul Ouya renunta la pozitie

Julie Uhrman, fostul CEO al companiei, care s-a ridicat la rangul de legenda gratie site-ului Kickstarter, si-a anuntat demisia pe Twitter, demisie urmata de un anunt… „aproape” surpriza: Razer cumpara Ouya! Un lucru care nu a surprins pe nimeni, avand in vedere ca au existat zvonuri in urma cu ceva timp despre interesul Razer de a cumpara Ouya, zvonul adeverindu-se asadar intr-un final. 

Razer doreste sa relanseze Ouya, intr-o forma sau alta, incepand cu Ouya Store, pe care il vor numi „Cortex for Android TV, acesta fiind destinat platformei Razer Forge TV, aparent Razer fiind interesanti mai mult de experienta generala pe Android pe care compania proaspat cumparata o are si nu de consola in sine, o viitoare consola Ouya momentan fiind in afara discutiei.

Razer au declarat ca viziunea companiei este pe termen lung in ceea ce priveste Android TV si consolele Android, facand referinta in mod surprinzator la Xiaomi Mi Box si Alibaba Tmall Box, pentru care Ouya distribuie deja continut. Prin acest comunicat au tinut sa intareasca faptul ca au cumparat Ouya pentru experienta in domeniul dezvoltarii pe Android, dorind sa incorporeze aceasta experienta in propia platforma Razer pentru sufrageriile utilizatorilor, Razer avand deja seria Shield care merge suprinzator de bine.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close