HiFi-TVȘtiri ITTECH

Razer are acum sisteme audio hi-fi de gaming certificate THX

După lansarea noului sistem de boxe certificat THX la ediția Consumer Electronics Show (CES) din ianuarie, Razer și partenerii săi de retail încep să accepte comenzi pentru varianta de top, Nommo Pro.

Nommo Pro este unul dintre cele trei sisteme de difuzoare Nommo pe care le vinde Razer, celelalte două fiind Nommo și Nommo Chroma. Toate cele trei sisteme oferă o pereche de boxe alimentate de difuzoare de 3 inch (câte unul pentru fiecare satelit).

Ce separă Nommo Pro de restul este adăugarea unui subwoofer de 7 inch, transformându-l astfel într-un un sistem 2.1. De asemenea, are un răspuns de frecvență mai mare (20-20.000 Hz față de 50-20.000 Hz) și este singurul dintre cele trei sisteme cu certificare THX. Nu este surprinzător să vedem că Razer bagă la înaintare brandul THX, având în vedere că firma a achiziționat THX acum doi ani. Și, pe lângă acestea, Nommo Pro mai primește o pereche de tweetere de 0,8 inch.

De asemenea, difuzoarele din Nommo Pro sunt construite puțin diferit. Razer declară că sunt difuzoare căptușite „Dupont Kevlar”, în comparație cu difuzoarele de fibră de sticlă, care se găsesc pe celelalte două sisteme de boxe.

În concordanță cu întregul său set de produse, Razer promovează toate cele trei sisteme ca fiind adresate gamerilor.

Gama de sisteme Nommo a fost creată pentru a ajuta jucătorii să identifice factorii de mediu. Întreaga gamă dispune de un sunet pozițional precis, utilizând poziționările stereo stânga și dreapta, pentru a asigura jucătorii că știu exact de unde provin sunetele pentru un răspuns mai rapid și mai precis. În plus, Nommo Pro este echipat cu tweetere independente pentru sunete înalte mai bune, pentru a captura detaliile fine în sunetul din gaming.

Nommo Pro nu este ieftin – este disponibil acum la un preț de 499,99 dolari. Aceasta reprezintă o creștere de preț semnificativă față de Nommo Chroma (149,99 dolari) și Nommo (99,99 dolari).

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button