PC

Razer anunță Project Valerie, un laptop cu 3 ecrane

Cam la fiecare CES, Razer tinde să anunțe ceva mai ciudat. Acum câțiva ani avea un PC a cărui componente erau răcite prin ulei în compartimente separate, iar anul acesta compania a venit cu un laptop care are trei ecrane.

Project Valerie este un prototip pentru un laptop care are trei ecrane IGZO 4K, cu suport 100% pentru Adobe RGB. În totalitate, asta ar oferi acestui dispozitiv o rezoluție completă de 11520×2160, folosind hardware care în esență pare a fi un Razer Blade Pro echipat cu un singur GTX 1080.

Conform conceptului, ecranele adiționale sunt ținute în aceeași incintă ca display-ul principal atunci când nu sunt folosite sau când laptop-ul este depozitat. Acestea pot fi apoi înclinate folosind o serie de balamale.

Project Valerie nu este gândit ca un produs finit sau unul care va ajunge vreodată pe piață, cam ca acel Razer Blade care avea o tastatură cu butoane OLED. Dar dacă există interes pentru așa ceva, dacă această idee va stârni suficient interes în public, atunci peste câțiva ani am putea vedea astfel de laptop-uri pe piață. Desigur, poate până atunci vom și avea ecrane OLED flexibile, care ar putea fi ceva mai ușor de depozitat.

[Anandtech]

 

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

12 Comments

  1. Deocamdata e doar un concept,nu intentioneaza sa il si puna in proces de fabricatie.Pe langa faptul ca va costa o avere se si incalzeste de numa’ numa’.. Deci ..oarecum nu este ceva ce ar merita cumparat

  2. Nimic nou. Daca ai softul necesar poti sa pui si pe 10 ecrane. Se pare ca laptop-ul respectiv e pentru cei ce lucreaza in domenii profesionale precum programatorii… Bine se zice ca: reclama este sufletul comertului si daca e ambalat frumos poti sa vinzi si c…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close