GamingPC&ConsolesTech&IT

Razer anunță o cască de streaming ce nu îți strică freza

Streamerii trebuie să se îngrijească au mai mult decât calitatea video și audio a conținutului lor. De multe ori ei apar pe cameră în timpul stream-ului, ceea ce înseamnă că mulți oameni se uită direct la ei ore întregi. Și cu siguranță un set de căști voluminoase care apasă pe capul lor toată ziua va avea ca rezultat o anumită deteriorare a coafurilor la care au muncit înainte să apară pe cameră. Ei bine, Razer s-a gândit la o soluție.

Pentru a combate această „problemă”, compania a anunțat Razer Ifrit, un „headset discret pentru broadcasterii care au nevoie de mai multă libertate pe cameră, dar au nevoie de sunet de calitate profesională prin microfonul condensat ajustabil”. Este o cască al cărei punct forte este că îl puteți purta toată ziua și nu vă va da la păr acea formă de „cască”. După cum puteți vedea în videoclipul de mai jos, luptătorul profesionist Kenny Omega pare mulțumit (până la lacrimi) că Ifrit nu-i strică pleata.

Potrivit comunicatului de presa al Razer, Ifrit beneficiază de următoarele caracteristici:

  • Microfon condensat reglabil de nivel profesional – pentru calitate audio reală
  • Razer USB Audio Enhancer – pentru sunet îmbunătățit de nivel superior
  • Design discret – subtil și puternic în același timp
  • Ergonomic și confortabil – ușor și destinat folosirii pe timp îndelungat
  • Două jack-uri Combo de 3,5 mm – pentru funcția de duo-streaming
  • Flat Frequency Response – Pentru reproducerea audio exactă
  • Numit după o creatură supranaturală nemiloasă care răzbună crimele

Bine, ultimul punct nu a fost în comunicatul de presă, dar ar fi trebuit. Dacă sunteți destul de norocoși să aveți un cap acoperit de un păr bogat, Razer Ifrit este disponibil la prețul de 100 de dolari pe site-ul Razer (în link-ul de sub clip).

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button