PC

Razer anunță Blade Pro

Razer a dezvăluit seara trecută, în timp ce toată lumea se uita la Nintendo și la Red Dead Redemption 2, un nou laptop dedicat celor care for mai mult un desktop îngrămădit într-o cutie foarte mică.

Acesta se numește Razer Blade Pro, un sistem pe care compania îl anunță a fi un adevărat înlocuitor pentru desktop, nu doar pentru uz ocazional, dar și pentru jocuri sau chiar muncă serioasă.

Razer Blade Pro este echipat cu un procesor Intel i7 6700 HQ cu 4 nuclee fizice și 8 virtuale, o placă video întreagă GTX 1080, 32GB de memorie RAM DDR4 și stocare pe SSD de până la 2TB. Ecranul acestui laptop are o diagonală de 17.3 inch și este de tipul IGZO IPS, având suport pentru 100% spațiul de culoare Adobe RGB și fiind capabil să redea imagini la rezoluția de 4K. Are până și suport pentru G-Sync, iar ecranul este tactil, așa că la nevoie poate fi pipăit.

rzr_blade17_open-persp_b_575px

Tastatura sa este una mecanică, ce folosește iluminare RGB pentru fiecare tastă, și a fost descrisă ca fiind cea mai subțire de acest tip făcută vreodată. Mai există și un trackpad foarte mare. Bateria sa este de 99Wh. Nu vă pot spune cu siguranță ce fel de autonomie are, dar în mod tradițional laptop-urile nu rezistă mult pe baterie atunci când sunt stresate. O baterie mai mare probabil ar fi fost de folos, dar Razer Blade Pro deja cântărește peste 3.5 Kg așa cum este.

Prețul pentru această minunăție tehnologică este 3700 de dolari, asta pentru varianta cu 512GB de stocare. Razer Blade Pro va fi disponibil începând cu luna februarie.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button