PCTECHTech&IT

Razer a lansat un kickstarter pentru un mouse dedicat stângacilor

Vă uitați vreodată la toți acești mouși de gaming, la cum sunt poziționate butoanele, și vă spuneți „De ce nu puteau fi pe partea cealaltă să pot să le folosesc și eu?”.

Răspunsul este destul de simplu, pentru că se vinde un mouse pentru stângaci pentru fiecare 3 mii de mouși normali (aproximativ, pe undeva pe acolo, e o estimare crudă) în cazul produselor Razer, care chiar oferă variante pentru stângaci.

Totuși, conform companiei, dezvoltarea unui mouse pentru stângaci este un proces ceva mai complicat de-a aplica funcția de mirror unui proiect existent, și poate costa chiar milioane de dolari. La urma urmei, nu poți aplica funcția mirror pe echipamentul care produce componentele fizice. Așa că pentru a se asigura că există cerere suficientă, Razer a lansat o campanie de Kickstarter.

Razer Naga Trinity, mouse-ul de gaming cu un panou lateral ce poate fi schimbat, este acum pe serviciul de finanțare publică, cerând 990 de mii de dolari. Deocamdată, cu 24 de zile rămase, această inițiativă a strâns doar 34 de mii de dolari. Nu este tocmai un succes răsunător, majoritatea campaniilor de Kickstarter de succes reușind să strângă măcar un sfert din suma cerută în prima săptămână.

Știu ce veți spune „Dar Razer nu este o companie foarte mare, nu își poate permite să producă mouse-ul?”. Da, foarte probabil și-ar permite asta, dar ar însemna să cheltuiască foarte mulți bani pentru a pune la punct o linie de producție pentru acest tip de mouse. Iar după cum merge până acum campania de finanțare, evident n-ar fi vândut suficiente modele cât să acopere acel cost.

În cazul în care campania va avea succes, stângacii vor găsi un Razer Naga Trinity pe piață prin vara anului viitor.

[Kickstarter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button