MORE

Razer a are acum switch-uri mecanice ultra low profile

Razer anunta ca a dezvoltat o noua tehnologie care va oferi tastaturilor portabile ceva mai multa rezonanta tactila pe viitor. Compania a dezvoltat ceva ce numeste Ultra-Low-Profile Mechanical Switch, probabil prima realizare a celor de la Razer care nu foloseste un nume care sa sune de parca a fost creat de un comitet de copii de 15 ani.

Motivul ar putea fi pentru ca aceste switch-uri mecanice nu sunt facute pentru tastaturi de gaming, ci pentru tastaturi mecanice care sa functioneze pe iPad Pro.

Intentia este cea de-a oferi utilizatorilor de iPad Pro o alternativa la tastaturile Apple care sa aiba un raspuns tactil mai asemanator cu cel al unei tastaturi mecanice intregi. Switch-urile au o forma similara cu cele gasite la laptop-uri, sistemul de actionare mergand pe acelasi model de foarfece, dar Razer sustine ca implementarea pe care o folseste prezinta un punct adevarat de activare si resetare.

Cei interesati de prima tastatura care sa foloseasca aceasta tehnologie o pot gasi pe magazinul oficial Razer, la micul pret de… 170 de dolari. Daca pretul vi se pare mare, atunci cu siguranta nu detineti un iPad Pro sau tastatura sa, cea care costa exact la fel de mult de la Apple.

[Bit Tech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button