Știri ITTECHTelefoane

Raze Phone 2 va sosi anul acesta

Razer pare să fi intrat de-a binelea în spiritul industriei de telefoane mobile, deoarece plănuiește să lanseze un succesor pentru noul său telefon chiar anul acesta.

Conform unor informații care par să vină direct de la o sursă din cadrul companiei, dar care nu pot fi confirmate deocamdată, Razer Phone 2 va fi disponibil din luna septembrie. Mai mult de atât alături de el ar trebui să fie lansată și o variantă comercială a proiectului Linda, prezentat recent la CES 2018. Cel puțin acesta este planul companiei. Ar putea interveni multe lucruri pe parcursul următoarelor 250 de zile.

Linda este un doc pentru telefon, sub forma unui laptop, care include un ecran, o tastatură, baterii, porturi suplimentare, până și spațiu de stocare adițional. Cât despre telefonul nou, nu prea este clar ce ar putea îndesa Razer în el în așa fel încât să îl facă cu mult mai breaz ca predecesorul său. Desigur, un Snapdragon 840 este garantat. Dincolo de asta? Poate vor adăuga înapoi jack-ul audio. Poate vor adăuga RGB. Cel mai probabil vor adăuga RGB.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button