GamingMOREPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Războiul dintre PlayStation și Xbox se poartă în adidași

Încă de pe când am aflat de existența lor, am știut că PlayStation și Xbox sunt într-o continuă competiție. Și chiar dacă în ultimii ani rivalitatea pare că a luat sfârșit, cele două tabere își mai dau câte un ghiont din când în când, iar ultima nebunie pe care au făcut-o a fost să înceapă un duel în adidași.

Zilele trecute citeam despre o colaborare între PlayStation și Nike pentru a crea o pereche de shoes foarte arătoși, care să abordeze design-ul și culorile consolei de la Sony. Dar nici n-am apucat bine să salivez la ei, că deja circulă pe net zvonuri despre o colaborare dintre Xbox și Adidas. ADICĂ CUM?! Păi, lucrurile stau cam așa:

  • Colaborarea dintre Nike și PlayStation a fost anunțată zilele trecute și este rezultatul muncii colective ale fostului star NBA, Paul George și Yujin Morisawa, adică omul care a decis design-ul consolei next-gen de la Sony.
  • La scurt timp, Complex a pus mâna pe niște schițe și imagini cu următoarea pereche de shoes de la Adidas, care va fi lansată în colaborare cu Xbox. Aceasta se numește Xbox x Adidas Forum Tech Boost și oferă un design familiar.

PlayStation + Nike versus Xbox + Adidas

Deja pare un fel de poveste cu David și Goliath, doar că în această înfruntare Goliath are avantajul de a fi lider de piață în categoria sa (categoriile, fiind două companii), în timp ce David încă încearcă să îi slăbească apărarea și să-l surprindă cu propriile tactici. Lupta este însă cam dezechilibrată și cred că dacă PlayStation și Xbox schimbau partenerii, ar fi ieșit ceva super interesant. Dar așa, când ești în poziția japonezilor și lucrezi și cu Nike, nu te poți aștepta la altceva decât un produs foarte interesant.

Pe partea cealaltă, colaborarea Xbox x Adidas arată interesant, dar am avut experiențe neplăcute cu încălțămintea producătorului și sunt fanboy Jordan (Nike) auto-declarat de ceva timp. Deși, dacă iese bine și arată ca în poze, perechea asta de shoes mi-ar putea schimba părerea. Dar sunt curios și de părerea voastră. Ce preferați, PlayStation/Nike sau Xbox/Adidas?

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button