MORE

Razboiul Apple-Samsung a luat sfarsit?!

Razboiul brevetelor Apple vs Samsung a luat sfarsit…dar nu si in Statele Unite. Cele doua companii si-au pus gand rau inca de la primul proces, fiind tot timpul speculatii legate de felul in care Samsung a platit catre Apple sumele de bani rezultate in urma verdictelor instantelor, speculatii mai mult sau mai putin credibile. De livrari cu camioanele incarcate cu maruntis, pana la glume care spuneau ca le-au platit „datoria” in telefoane Samsung.

Totusi, lupta dintre cele doua entitati creative si extrem de populare printre fanii de terminale mobile pare sa fi luat sfarsit. Atat Samsung, cat si Apple, au anuntat ca au ajuns la un aranjament si prin acesta pun capat tuturor proceselor  din afara Statelor Unite, oprind astfel procesele in desfasurare din Australia, Franta, Italia, Japonia, Norvegia, Coreea de Sud si Anglia.

Ce inseamna asta pentru noi? Ei bine, inseamna mai putine randuri despre judecatile dintre cele doua companii si mai multa creativitate (speram) din partea celor doua parti. Poate ca Apple va veni cu ceva nou anul acesta, precum dezinstalarea bloatware-ului de pe terminalele lor, iar Samsung va schimba (in sfarsit) design-ul seriei Galaxy. Poate ca acei 46% market-share global impartit de cele doua companii se va transforma in 66% la anul, daca aduc ceva nou. Poate chiar inovativ. Sau original.

 

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close