GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Rayman Origins va fi gratuit, dar în anumite condiții mai aparte

Ubisoft oferă un alt joc gratuit, dar de data aceasta este nevoie de un efort suplimentar decât pur și simplu să dați un click și să-l adăugați în contul Uplay. Jocul în cauză este Rayman Origins, un platformer 2D excelent lansat în 2011. Pentru a-l revendica gratuit, va trebui să urmați un speedrun de 30 de minute, în direct, a lui Rayman 2, care sărbătorește cea de-a 20-a aniversare anul acesta.

Stream-ul pe Twitch începe în data de 10 iunie la ora 20:30 (ora României), cu doar câteva ore înainte de conferința de presă Ubisoft la E3 2019. Ultimul care a deținut recordul de cel mai rapid speedrun pentru Rayman 2, Glackum, tocmai a fost bătut de un alt speedrunner, așa că Glackum va încerca să stabilească un nou record record și să își revendice titlul în direct luni.

Dacă urmăriți cel puțin 30 de minute din speedrun-ul lui Rayman 2, veți primi o copie gratuită de Rayman Origins pe Uplay prin Twitch Drops. Doar asigurați-vă că vă conectați contul vostru de Twitch la Uplay, ceea ce vă permite să câștigați diferite premii de la Ubisoft pe Twitch.

Conferința de presă a lui Ubisoft va fi transmisă live după evenimentul speedrun, începând oficial la ora 23 (ora României). Puteți să o urmăriți live pe Twitch sau pe YouTube.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button