MORE

Ray-Ban…Glass

 

RAY-BAN

Wearables. Aparent, e cel mai des intalnit cuvant din ultima vreme in domeniul tehnologiei si evident, in domeniul… purtabilelor (ceasuri, ochelari).
Smartwatch-urile nu sunt singurele device-uri inspirate din accesoriile traditionale. Google vrea sa revolutioneze ochelarii de vedere cu… Glass. Device destul de criticat de la prima lor prezentare incoace. Nu neaparat din cauza faptului ca ai arata haios cu asa ceva la ochi, precum in clipul de mai jos:

cat din cauza esteticii. Multi sunt de parere ca nu arata atat de… classy. Asa ca…
Luxottica, producatorul italian al marcilor de ochelari Ray-Ban si Oakley, s-a aliat cu Google pentru a da un strop de clasa ochelarilor tehnologizati. Aparent, tehnologia Glass se poate integra cu usurinta in aproape orice pereche de ochelari, iar Luxottica profita de aceasta treaba pentru a „dezvolta un nou viitor in industrie si pentru a raspunde nevoilor in continua crestere ale clientilor la nivel global”, spune CEO-ul Luxottica, Andrea Guerra.

Unii cred ca Glass e o prostie, altii cred ca e marea schimbare a viitorului in tehnologie, asa cum telefoanele au evoluat din vechile PC-uri. Voi ce parere aveti? Va asteptam pe Facebook!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button