MORE

Raven’s Cry dispare de pe Steam, TopWare suspectat de frauda

Lucruri bizare se petrec pe Steam in ultima vreme, sau cel putin in cazul jocului Vendetta: Curse of Raven’s Cry si a publisher-ului TopWare Interactive.

Lansat anul trecut, Vendetta era o varianta refacut a jocului Raven’s Cry, un RPG cu pirati lansat la inceputul lui 2015. Spre deosebire de multe alte variante Enhanced Edition sau Director’s Cut, Vendetta nu a fost oferit gratuit posesorilor lui Raven’s Cry, ci numai celor care puteau sa ofere dovada cumpararii jocului… desi faptul ca jocul este atasat pe un cont de Steam ar fi cam dovada suprema.

Vendetta in esenta a inlocuit complet predecesorul sau, acesta fiind sters de pe Steam. Asta are sens, la urma urmei, de ce sa mai lasi la vanzare varianta profund defecta cand una functionala este disponibila, insa acum si Vendetta a disparut.

Cu o zi un urma, Vendetta: Curse of Raven’s Cry a fost sters de pe Steam. Orice urma a sa a disparut, precum si forumurile atasate. Posesorii jocului inca il mai pot descarca si juca, insa nu mai poate fi cumparat de acum inainte.

De ce? Un raspuns oficial nu am pentru voi, insa speculatiile de pe internet ar fi ca Valve i-a prins pe cei de la TopWare lasand review-uri false. Jocul a primit un numar insemnat de recenzii pozitive de la conturi noi sau care aveau atasate de ele numai jocuri publicate de catre TopWare, dupa cum se poate vedea din imaginile disponibile aici si aici.

TopWare nu a emis inca un anunt oficial.

[PC Invasion]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close