GamingPC&Consoles

Ratchet & Clank: Rift Apart o să fie lansat pe PC în iulie

Dacă ești genul de gamer care are PC pentru de toate și PlayStation pentru exclusivități, s-ar putea să nu mai ai nevoie de consolă. După ce Kratos și Nathan Drake au pășit pe tărâmurile nemărginite ale gamingului pe PC, cei de la Insomniac Games și Nixxes Software și-au unit forțele pentru următoarea mare lansare: Ratchet & Clank: Rift Apart. Portarea de PC este în lucru de ceva vreme și gamerii loiali tastaturii vor putea să joace cel mai recent titlu din serie începând cu 26 iulie 2023.

Ca de fiecare dată, cei de la Insomniac au dedicat ceva timp și iubire versiunii de PC a jocului, astfel Ratchet & Clank: Rift Apart vine cu niște îmbunătățiri dedicate platformei:

  • Suport pentru rezoluții ultrawide și diverse rate de aspect: 21:9, 32:9 și 48:9 (pentru cei cu mai multe monitoare);
  • Framerate dezlănțuit pentru a stoarce și ultima suflare din hardware-ul tău;
  • O mulțime de setări grafice pentru a-ți personaliza experiența după bunul plac;
  • Suport pentru umbre și reflexii cu ray-tracing și toate tehnologiile de super-sampling populare: DLSS 3, FSR 2, XeSS și soluția in-house, Insomniac Games Temporal Injection;
  • Poți juca cu DualSense pentru a experimenta aceeași senzație ca jucătorii de pe PlayStation 5.

Ratchet & Clank: Rift Apart este cel mai recent joc dintr-o serie deja legendară, iar la momentul apariției a fost foarte bine primit de gameri. Eu i-am dat un 9.3 în recenzia pe care am realizat-o în 2021 și abia aștept să vină și pe PC. Este un joc foarte bun pe care orice gamer merită să-l joace, așa că vă încurajez să-l băgați în wishlist pe Steam! Fără pre-order totuși, mai ales după povestea cu The Last of Us Part I 😉

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button