Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Rashid este cel mai nou personaj care se alatura luptatorilor din Street Fighter V

/
/
/
img

Dupa anuntul lui Street Fighter V, toti fanii erau fermi convinsi ca odata cu noul anunt si o serie de noi personaje isi vor face aparitia,alaturi de personaje cunoscute de veteranii seriei, clasice am putea spune, pentru cei care au jucat Street Fighter 3. Un astfel de personaj nou este Rashid.

Inca din decembrie 2014 se vehicula ideea unui personaj de origine araba, dar pana acum cateva zile totul a ramas la stadiul de zvon. Pana cand trailerul lui Rashid a fost anuntat oficial, acesta fiind un rusher cu atacuri atat la distanta, precum tornade pentru a putea contracara atacurile range ale oponentului, dar si o mecanica de dodge roll, care te poate scoate dintr-o situatie incomoda, ca de exemplu un Hadoken in pifometru.

Cat despre restul atacurilor, acestea aduc aminte de Joe Higashi din seria King of Fighters intr-o oarecare masura, cu mentiunea ca stilul de lupta al lui Rashid este mult mai agresiv si mai iesit din comun. Acum cat de comun este un individ capabil sa se invarta in aer pentru cateva secunde sau sa arunce tornade doar lovind cu piciorul, este discutabil. Dar pentru cine doreste sa alfe mai multe, o poate face urmarind trailerul de mai jos.

[Street Fighter]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar