MORE

Ramsay Bolton era cat pe ce sa fie Jon Snow in Game of Thrones

Cu sezonul 6 din Game of Thrones incheiat si cu o serie de personaje retrase din ochiul public, intr-un final usor exploziv, producatorii s-au apucat de depanat amintiri, aducandu-si aminte de felul in care a inceput serialul si cum a evoluat.

David Benioff si D.B. Weiss, creatorii adaptarii HBO a seriei de carti realizate de George RR Martin au acordat un interviu celor de la Deadline in care au discutat o groaza de aspecte pe care publicul larg pana acum nu le-a cunoscut, povestirile incepand de la sezonul 1. 

Una dintre intrebari a fost legata de felul in care Ramsay Bolton a fost scris, fiind interesant de aflat daca personajul a fost usor sau greu de adus la viata. Raspunsul a fost destul de neasteptat din partea lui David Benioff, acesta in loc sa explice despre procesul redactional, a purces in a explica mai multe aspecte din spatele scenelor in care  Iwan Rheon, actorul care l-a adus la viata pe Ramsay a fost implicat.

Conform celor doi,  Iwan Rheon a fost cat pe ce sa ajunga Jon Snow inainte ca productia sa inceapa la serial, totusi echipa a decis in favoarea lui Kit Harington

L-am vazut mai intai cand a fost la auditii pentru Jon Snow. A fost incredibil si a mers pana la final, in ceea ce priveste preferintele noastre pentru Jon Snow. Este un actor incredibil de versatil. Ne-am distrat atat de mult sa scriem pentru el fiindca era un pusti atat de carismatic si are un simt inteligent al umorului.
Nu l-a jucat vreodata pe Ramsay ca un personaj negativ urlator. Punea o mica inflexiune in fiecare replica si era grozav sa scriem pentru el si sa vedem performanta lui, in special la ultimele sale episoade.
Scena cu Ramsey si Sansa lui Sophie Turner probabil a fost una din preferatele noastre. Sa ii vezi pe cei doi singuri, cu cainii… Ar fi putut sa fie foarte usor un personaj plictisitor, pentru ca este atat de rau incat se afla dincolo de orice fel de salvare. Dar cumva, Iwan l-a facut interesant tot acest timp

Pe de alta parte, prestatia lui Iwan Rheon in rolul lui Ramsay Bolton a fost geniala si credem ca sunt putini care pot sa ne conteste la acest capitol. Pe de alta parte… care este personajul vostru preferat din Game of Thrones?

Deadline

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button