Gaming

Rally Racer Drift – Simulator de drifting pe mobile

In cautarea eterna pentru racerul perfect cu care te poti juca in metrou, masina sau in pauza de masa, acel tip de joc care nu te usuca de timp si nici nu necesita atentie prea mare, am dat peste Rally Racer Drift. Un racer fara scop si fara o tinta exacta, dar care arata bine si te lasa sa te distrezi in voie atunci cand ai cateva minute libere si nu stii ce sa faci cu ele.

Rally Racer Drift a reusit sa ne impresioneze placut inca de la primul cadru al jocului. Are acel ceva unic care il diferentiaza de restul racerelor de pe piata. Bine, si pentru faptul ca este un joc axat mai mult pe drifturi si pe a face puncte in curbe imposibile, dar si pentru faptul ca dispune de o fizica, spunem noi, mai buna ca Real Racing, nu ii fac prea multe deservicii. Rally Racer Drift doreste sa fie un simulator de drifiting si reuseste. Bine, nu chiar la toate capitolele, dar are acel ceva care sa iti ofere acele 10 minute de pierdut timpul aiurea.

Sistemul de drifting, asa cum era de asteptat, este bazat pe puncte. Cu cat mai mult tii un drift, cu atat mai multe puncte faci. Masinile se comporta suprinzator de realist pentru un joc de mobil, scapand de sub control daca nu esti atent, si mai ales, au un aspect cat se poate de realist. Controlul masini virtuale nu este nici el rau, fiind gandit pentru touchscreen, cu doua butoane pentru viraj, si acceleratie si frana la varful degetelor. In functie de atingerile tale, masina se comporta responsiv, fiind mai greu de controlat la inceput, dar in timp jucatorul se obisnuieste cu schema de control si distractia este garantata. Un lucru care totusi ne-a displacut este faptul ca uneori jocul nu inregistreaza unele comenzi, facand controlul frustrant.

Grafic vorbind, jocul nu arata bine, ci foarte bine. Fundalul traseelor este redat cu atentie, exista chiar si detalii pentru orizont daca ai un terminal mai puternic, iar masinile se comporta exceptional. Lasa dare de fum in spate, sunetul rotilor te bucura… in concluzie vizual placut. Mai mult, discutam despre un joc care functioneaza extrem de bine chiar si pe un terminal single core la 800Mhz si 512 MB de RAM, asa ca cei cu telefoane mai slabe se vor bucura. Pe langa asta, are si multiplayer, asa ca daca esti pasionat de curse online, Rally Racer Drift este jocul pe care il cautai. Sigur, nu este cel mai bun racer disponibil pe Android, dar te poate tine in priza cateva minute, cat sa pierzi timpul. Noi ii acordam un 7.5 si il catalogam ca pe un racer special conceput pentru…pierdut timpul.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button