PC&Consoles

Rainbow Six Siege vine cu trupe speciale japoneze la pachet

Rainbow Six Siege este de departe unul dintre cele mai interesante si mai ingenioase shootere produse de Ubisoft in ultima periaoda, jocul bucurandu-se atat de aplauze din partea comunitatii, dar si de laude critice.

Unul dintre motive pentru care Rainbow Six Siege este atat de popular fiind felul in care francezii sustin in mod activ atat jocul, cat si comunitatea creata in jurul acestuia. 

Ubisoft au ales sa distribuie cinci DLC-uri, fiecare aducand noi agentii de interventie rapida si anti-tero ale diferitelor tari. Ultimul update o aduce pe Hibana si pe ECO, o harta noua nimita Skyscraper si … evident o locatie asiatica. Mai exact Japonia.

Noul update se concetreaza pe Echipa Speciala de Asalt Japoneza, Ubisoft alegand de aceasta data sa isi tina fanii in suspans, cu toate ca informatiile generale despre update au scapat inainte pe internet. Incet, dar sigur, totul se pare ca va culmina intr-un demo pe Twitch pe 12 si 13 noiembrie.

Noile arme la care au acces jucatorii se pare ca sunt un shootgun numit SuperNova ( acelasi model de Nova din CS GO), o arma de asalt Type-98 care poate trage, burst, foc cu foc sau automat, asta pentru armele principale, iar secundar ne-am ales cu un PM9 si un P229. Din pacate nu stim foarte multe despre specialitatile lui Hibana, dar s-ar putea sa fie vorba de o incarcatura considerabila de explozibil, capabila sa faca gauri destul de mari in pereti.

Art Directorul jocului, Gregory Fromenteau a declarat ca noua harta te va pune sa te mobilizezi in fata unei factiuni ce face parte din gruparea Yakuza pe strazile din Nagoya. Daca urmarim cu atentie trailer-ul se pare ca noul operator are o arma care poate proiecteaza 6 mini bombe magnetice, dar nu se stie daca afecteaza doar un perete sau pot avea si un efect negativ asupra inamicilor. Cel mai probabil da.

Un alt obiect de bucurie pentru comunitate este noul sistem de distrugere, care se pare ca este bazat pe calibrul armei, zonele de impact si fragilitatea suprafetelor, cand vine vorba de arme non-specifice, fiind ajustat. Acum daca folosesti o arma de calibru mare poti sa faci mai multe stricaciuni. In cuvinte mai simple.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button