PC&Consoles

Rainbow Six Siege va primi opțiunea de raportare a jucătorilor toxici

Am o veste bună pentru cei care s-au tot săturat să joace Rainbow Six Siege alături de indivizi care insistă să detoneze explozibil în fața coechipierilor, apoi să urle în microfon, să împuște supraviețuitorii și să plece. Jocul va primi în curând opțiunea de-a raporta astfel de indivizi.

În ciuda faptului că este un joc de multiplayer competitiv care poate fi cumpărat de minori cu părinți neglijenți, Rainbow Six Siege a fost lansat cu trei ani în urmă fără o astfel de opțiune, fiind prezentă doar una pentru raportarea trișorilor. Ce e drept, pentru un an și ceva din existența jocului trișorii erau problema esențială. Din fericire, în ambele cazuri echipa din spatele jocului a decis să ignore vechea scuză „dar așa este la fiecare shooter de mutiplayer, de ce ar fi diferit aici” și se îndreptă cu pași repezi spre rezolvarea ambelor probleme.

Funcția de raportat jucători toxici a intrat acum în testare pe serverul public, urmând ca varianta sa finală să fie integrată probabil cu următoarea operațiune. Merită menționat că nu va fi potențial prea mare pentru abuz, deoarece raportarea nu duce la o interdicție automată. Va fi nevoie de ceva dovezi, cum ar fi chat-ul, imagini sau înregistrări pentru ca un jucător ostil să fie evacuat temporar sau permanent din Rainbow Six Siege.

[Mp1ST]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button