GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Rainbow Six Siege va fi gratuit weekend-ul acesta

Rainbow Six Siege primește update-ul cu cei doi noi operatori italieni, precum și un weekend gratuit – chiar acesta ce începe peste două zile. Ubisoft a anunțat de curând că cei care sunt interesați, vor primi acces complet la toate hărțile, modurile și operatorii din joc începând de mâine, 17 mai, ora 20 (ora României).

Preîncărcarea este programată să înceapă astăzi, astfel încât puteți începe deja să descărcați jocul, astfel încât atunci când serverele vor fi deschise să puteți să vă băgați direct la împușcat în stânga și în dreapta. Orice progres pe care îl faceți în timpul perioadei gratuite se va transfera la jocul complet, dacă optați să îl cumpărați.

În principiu, e vorba despre cam aceleași lucruri cu care ne-au tot obișnuit Ubisoft în weekend-urile cu jocuri gratuite, dar dacă doriți mai multe detalii, le puteți obține din link-ul de mai jos. Promoția se va termina noaptea la ora 11 pe 20 mai.

Ubisoft a mai spus că tot în această perioadă Rainbow Six Siege va fi la ofertă pentru jumătate din prețul său normal. Deocamdată însă, prețul său este cel întreg pe Steam, Humble Store și pe propriul lor magazin de pe Ubi.com, dar este posibil ca prețul să scadă odată ce perioada gratuită din timpul weekend-ului va deveni activă. Dacă vreți să-l și cumpărați, e important să aveți puțină răbdare, deoarece pentru moment nu se aplică nici o reducere.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button