GamingPC&ConsolesTech&IT

Rainbow Six Siege va fi gratuit săptămâna aceasta

Vă arde dorul de spulberat un ostatic „din greșeală” cu Fuze, dar tot nu vreți să cumpărați Rainbow Six Siege? Aveți noroc, atunci, pentru că jocul va fi gratuit din nou la sfârșitul acestei săptămâni.

Între 6 și 9 iunie veți avea ocazia să butonați de zor popularul simulator de „Cum adică arma secundară nu vindecă? Parcă așa mergea la Doc.”. Acest week-end gratuit extins este lansat ca un pas premergător inițierii noii operațiuni, Phantom Sight.

Aceasta va aduce o reconstruire a unei hărți existente, cea cu cafeneaua, și adaugă două personaje noi. Unul poate deveni invizibil pe cameră, doar că este un atacator, nu un apărător, iar celălalt poate să vadă prin fum și nu este afectat de efecte orbitoare.

Cu puțin noroc, acest expansion va marca și repararea câtorva bug-uri contemporane, ce au dus la dezactivarea operatorului Clash, precum și a uneltelor precum mina Claymore și scutul portabil. Acestea au fost îndepărtate temporar din Rainbow Six Siege din cauza unor mici exploit-uri ce duceau la o experiență profund oribilă pentru cine încerca să joace împotriva cuiva care făcea abuz de ele. N-a fost o lună bună pentru cei care se foloseau de mina respectivă pentru a se răzbuna pe Kapkan.

[Twitter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button