PC&Consoles

Rainbow Six Siege va fi gratuit pentru câteva zile

Ubisoft anunță că între 2 și 5 februarie veți putea juca gratuit Rainbow Six Siege, indiferent dacă o faceți de pe PC, Xbox One sau Playstation 4.

Tot ce trebuie să faceți este ori să vizitați pagina de Uplay a jocului și să îl descărcați de acolo pe PC, sau să vizitați pagina produsului din PSN/Xbox Store.

Veți avea apoi acces nerestricționat la tot conținutul jocului. Asta înseamnă că nu va trebui să așteptați să strângeți bani pentru a debloca personaje, toate vor fi disponibile din start, toate pot fi jucate și astfel puteți să vă distrați de zor după bunul plac.

Promoția aceasta coincide cu evenimentul Rainbow Six Invitational, o competiție de eSports la care cei mai buni jucători din lume se vor întrece pentru a dovedi care este cea mai eficientă echipă.

Dacă nu ați jucat până acum RSS, vă puteți gândi la el ca la un fel de CS unde majoritatea pereților pot fi sparți, așa că atunci când campezi la B trebuie să ai grijă ca inamicul să nu vină prin tavan. De asemenea, spre deosebire de CS, aici teroriștii sunt cei care apără la modul Bomb Defusal.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button