PC&Consoles

Rainbow Six Siege Starter Edition revine

O veste bună pentru cei care tare au vrut să joace Rainbow Six Siege, dar n-au reușit să prindă nici una din promoțiile de până acum.

Varianta Starter Edition a jocului a revenit și poate fi cumpărată acum pentru doar 15 euro de pe Uplay. De data aceasta ediția va rămâne permanent la vânzare, ultima oară această promoție fiind disponibilă pentru o perioadă scurtă de timp.

Rainbow Six Siege Starter Edition vine totuși cu un dezavantaj major față de varianta normală de 30 de euro a jocului. Costul pentru deblocarea personajelor crește foarte mult, de la 500 de puncte la 12500 de puncte chiar și pentru unul singur. Conform estimărilor făcute de Ubisoft, deblocarea unui personaj ar dura cam 15 ore. Jucând versiunea Starter Edition încă din vara lui 2016, pot confirma că este o estimare corectă. Din fericire, vi se oferă din start patru personaje gratuite. Două aleatoare și două la alegerea voastră.

Personajele de DLC pot fi deblocate cu 25000 de puncte, la fel ca la ediția normală. Asta sau puteți cumpăra DLC-ul.

Merită menționat că nu există nici o cale de upgrade către varianta standard. Așa că dacă vreți să deblocați personajele standard fără să petreceți ore întregi la măcinat de puncte, va trebui să cheltuiți mai mult decât costă varianta standard pe R6 Credits, moneda virtuală care vă permite să deblocați conținut adițional.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button