PC&Consoles

Rainbow Six Siege Season 2 ia o mică pauză, din motive bune

Ubisoft a reușit să scoată un iepure din joben cu Rainbow Six Siege, un joc ce a devenit din ce în ce mai bun pe măsură ce timpul a trecut. Dar încă mai este mult de muncă, iar companie a recunoscut asta printr-un anunț foarte important.

Următorul update de conținut, menit să adauge o hartă nou și încă doi operator, a fost amânat. În locul său va veni Operation Health, un update care nu va adăuga conținut, dar în schimb va schimba considerabil câteva aspecte ale jocului.

Această operațiune va fi lansată în trei faze, începând cu luna aceasta.

Prima fază va simplifica sistemul de matchmaking, reducându-l la o singură fază, va muta funcțiile de party și de voice chat pe server, va mări tick rate-ul serverelor și va îmbunătăți înregistrarea loviturilor.

Faza a doua, din luna iunie va implica implementarea unui nou sistem de lansare a update-urilor, pentru a mări eficiența și nivelul de calitate, alături de posibilitatea de-a inversa rapid funcții și schimbări care s-au dovedit a fi nefuncționale.

Faza a treia, în iulie, va presupune adresarea problemelor pe care comunitatea le-a considerat a fi cele mai importante. Abia după ce Operation Health se va încheia, Rainbow Six Siege va primi conținut nou. Dar cum anul nu are mai mult de 4 trimestre, asta înseamnă că se vor face modificări operațiunilor rămase din 2017.

Vom mai primi doar două hărți noi pe tot parcursul anului, dar update-urile care vor sosi în august și noiembrie aduc trei operatori noi, în loc de doi. Operatorii GROM, forțele speciale poloneze, vor fi separați între aceste două update-uri.

Per total, vești în mare parte bune. Rainbow Six Siege va fi mai ușor de jucat, mai stabil, mai puțin iritant, și aveți timp destul să adunați monede în joc pentru a cumpăra noii operatori, atunci când vor fi disponibil.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Rainbow Six Siege Season 2 ia o mică pauză, din motive bune - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button