PC&Consoles

Rainbow Six Siege se pregătește pentru un nou expansion

Fanii lui Rainbow Six Siege se pot aștepta la o surpriză foarte frumoasă în viitorul apropiat, un nou expansion, un nou sezon și o nouă locație pe care o poți distruge cu explozibil.

Conform unei postări misterioase recente de pe contul oficial de Twitter al jocului, Ubisoft pregătește un nou pachet de conținut pentru Rainbow Six Siege, iar acesta se pare că va fi ultimul.

Natura acestui nou expansion a cam fost dezvăluită de un leak, unul foarte convingător, deoarece include gameplay efectiv de pe noua hartă. Un apartament dintr-un zgârie-nor din Japonia care poate fi făcut bucățele. Aveți doar grijă pe unde călcați, fiindcă o căzătură aici pare probabil că va fi letală.


Vă puteți aștepta ca anunțul oficial al noului expansion să sosească în curând. Dacă se va păstra tradiția, atunci pe lângă noua hartă vom avea parte și de doi operatori noi, posibil de la Japanese Special Forces Group, gruparea anti-teroristă reală a țării. Nu sunt informații momentan despre ce fel de abilități ar putea avea aceste personaje noi.

[PC Gamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close