MOREPC&Consoles

Rainbow Six Siege se pregătește pentru o schimare masivă

Sper că v-ați pregătit conexiunea la internet, pentru că următorul update al lui Rainbow Six Siege va fi gigantic.

Ubisoft anunță că va efectua o serie de schimbări însemnate la infrastructura de bază a jocului cu ocazia sezonului al treilea din acest an. Așa că patch-ul cu numărul Y2S3.0 va avea 26GB în varianta de PC. Asta pentru cei care n-au descărcat texturile de calitate Ultra HD. Cei care au zis să vadă cum arată jocul cu ele activate vor trebui să descarce 46GB la următorul update.

De ce? Fiindcă texturile au fost refăcute, iar modul în care acestea sunt organizate s-a schimbat. Până acum, atunci când o schimbare trebuia efectuată era lansat pur și simplu un update cu o arhivă nouă ce conținea varianta nouă a texturii. Asta însemna că update-urile puteau fi mici, dar că timpul de încărcare total era destul de mare, deoarece toate datele necesare erau răsfirate. Iar atunci când intrai într-un meci, aveai șanse mari să primești kick fiindcă foloseai texturile Ultra HD și aveai jocul pe un HDD.

Ca urmare, după noul update veți vedea un timp de încărcare mai bun cu cel puțin 10% (în cazul consolelor, pe PC va exista mai multă variație),  un nivel de calitate mai bun al texturilor la fiecare nivel al detaliului, iar jocul în sine va ocupa mai puțin spațiu. A fost redus numărul de fișiere care nu își avea rostul, iar nivelul de compresie al arhivelor a fost îmbunătățit. Texturile Ultra HD vor fi și ele ceva mai ușor de folosit pentru cei care au doar 6GB de VRAM.

Al treilea sezon ar trebui să fie lansat luna aceasta, aducând o hartă nou și trei operatori suplimentari, doi din Hong Kong și un polonez rătăcit, care nu va mai avea parte de un update dedicat, din cauza înlocuirii sezonului al doilea cu Operation Health.

Tot cu această ocazie a fost anunțat faptul că jocul a trecut de 20 de milioane de jucători și că 2.3 milioane dintre ei îl butonează zilnic.

[Ubisoft]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button