GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Rainbow Six Siege se pregătește pentru o nouă operațiune

La sfârșitul acestei veri va sosi un nou update major pentru Rainbow Six Siege, sub forma Operațiunii Grim Sky.

Ubisoft a dezvăluit numele noii operațiuni, alături de câteva alte mici detalii despre ce conținut va aduce. Grim Sky nu va veni cu o hartă nou nouă la pachet, așa că dacă visați ca acea hartă poloneză să își croiască drumul cumva în Rainbow Six Siege, probabil mai aveți ceva de așteptat. În locul unei hărți complet noi, veți avea parte de o variantă refăcută a Hereford Base.

Construcția simplă de pal și ciment făcută pentru antrenament va fi înlocuită cu una mai frumoasă, pe un aeroport din al doilea război mondial, iar după numele operațiunii, probabil va ploua. Alături de această variantă nouă a hărții vor sosi doi operatori. Unul este un soldat american cu experiență în războiul din Afganistan, renumit pentru precizia sa. În poză are o armă care pare să lucească. Este posibil să fie o unealtă de sudură. Apoi avem o polițistă din Marea Britanie, specializată în tactici de prindere a suspecților aflați în mijlocul mulțimii. Unealta sa este ceva mai greu de identificat. La prima vedere pare să aibă în mână un soi de scut. Dacă este unul  mobil, ar fi primul apărător care să folosească o astfel de unealtă. Dar ar putea fi ceva diferit.

Update-ul va aduce schimbări la modul în care se comportă armele, pare că va adresa selecția ca standard a unui recrut dacă nu acționezi la timp, și probabil foarte multe altele. Dezvăluirea oficială va avea loc între 17 și 19 august, în cadrul evenimentului de eSports Six Major, care va putea fi vizionat pe Twitch. Până atunci probabil vă puteți aștepta să vedeți tot soiul de leak-uri cu noile personaje, și mici alte detalii presărate pe ici și colo de către Ubisoft.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button