GamingPC&Consoles

Rainbow Six Siege se mută în vestul sălbatic

Ubisoft se ține de promisiunea de a face Rainbow Six Siege mai ciudat, mai des, iar pentru următoarele două săptămâni mută acțiunea în vestul sălbatic, cu modul de joc Showdown.

Acesta este și mai departe de unul standard decât era cel de 1 aprilie, la care trebuia să îl salvați pe Mister Bear. În loc să fie un meci tradițional de 6 contra 6, sunt doar câte 3 jucători în fiecare echipă, iar arsenalul acestora nu este tocmai cel obișnuit. Ambele echipe vor avea o pușcă cu două țevi, alături de un revolver. Fără mitraliere, fără pistoale automate, fără lunete. Mai aveți ca echipament grenade fumigene și normale pentru atacatori, apărătorii având sârmă ghimpată și… doar atât, pentru că scutul mobil tot pare a fi dezactivat.

Rundele sunt foarte scurte, harta special creată fiind foarte mică, și modul Showdown ducând lipsă de o fază pregătitoare. De îndată ce începe acțiunea, ai cam zece secunde până poți da nas în nas cu glontele unui inamic. Iar obiectivul? Ca apărător, să aperi căsuța cu aur, în care pot da buzna atacatorii. Ca atacator, să dai buzna în căsuță și să o ții ocupată pentru câteva secunde. Alternativ, împușcă tot ce mișcă și nu este din echipa ta.

Modul va fi disponibil până pe 16 iulie, și vine cu propria sa suită de elemente decorative. Unul din aceste elemente îl puteți primi gratuit, într-un pachet ce ar trebui să vă apară în joc. Pentru restul va trebui să luați mai multe pachețele. Sunt pur estetice, nu vă ajută la joc, ocazional chiar vă pot face să pierdeți mai des, dacă lucesc prea mult în întuneric.

Din păcate, Mister Bear nu își face apariția. Presupun. Încă nu am stat să cotrobăiesc prin tunelele de sub hartă.

[Windows Central]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button