GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Rainbow Six Siege se extinde astăzi

Operațiunea Burnt Horizon a lui Rainbow Six Siege părăsește astăzi faza de testare și se îndreaptă către varianta normală a jocului.

Pe lângă cei doi noi australieni și harta suplimentară, acest update modifică destul de mult câteva componente importante ale jocului. Sper exemplu, atunci când un personaj este ridicat de la pământ, nu va mai avea 50% din viața sa, ci doar 20%, însemnând că Doc va deveni din senin mult mai important, iar exploziile firave vor deveni mult mai înfiorătoare.

Apoi, Ubisoft a reparat mica problemă a spam-ului de lean, făcând căpățâna personajelor să se aplece mai mult. Ați putea spune că jocul este acum echilibrat pentru lean. (Această glumă are sens în contextul anunțării acelui Remaster pentru Modern Warfare 2).

Personajele nu scapă nici ele neatinse, modificările de pe serverul de testare a lui Capitao fiind inversate, iar apelurile lui Dokkaebi încetând după 12 secunde.

Câteva alte modificări sunt adăugate la modul în care funcționează animația de alergare a personajelor, iar cei care vor să se apuce de modul Ranked vor trebui să atingă mai întâi nivelul 30. Această schimbare probabil nu va afecta în mod negativ pe cineva, din moment ce se crește destul de ușor în nivel.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button