GamingPC&ConsolesTech&IT

Rainbow Six Siege se apucă de sperieturi

Ascunsa, cu barosul

Știu că visul multora este cel de a vedea într-o bună zi FIFA cu lansatoare de rachete. Dar astăzi va trebui să ne limităm la ascunsa cu barosul.

Rainbow Six Siege a intrat în spiritul sărbătorii de care nu vei putea scăpa vreodată atât timp cât corporațiile americane dictează cultura mondială. Evenimentul Doktor’s Curse este disponibil în joc pentru următoarele două săptămâni, și vă permite să jucați o variantă modificată a clasicului de-a v-ați ascunselea.

În acest mod aveți acces la un număr limitat de personaje, ce nu prea au arme de foc. Atacatorii au însă barosuri, precum și abilitățile de urmărire aferente personajelor Jackal, Pulse și Lion. Apărătorii nu au nici un fel de atac garantat, ci doar abilitățile lor semi-defensive. Kapkan, Frost, Ela, Smoke și Lesion vor trebui să se asigure că își combină puterile pentru a putea răpune atacatorii. Și dacă eșuează asta, fiindcă lumea nu prea cooperează în meciuri aleatoare, măcar pot încerca să stea ascunși până ce se termină runda. Există o putere temporară de invizibilitate, ce poate fi utilă la ananghie.

Evenimentul va fi disponibil până pe 6 noiembrie, și vine cu niște skin-uri pentru cei interesați de așa ceva.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button