GamingȘtiri IT

Rainbow Six Siege primește o hartă nouă și doi operatori

Noul sezon din Rainbow Six Siege, Operation Wind Bastion, va introduce o nouă hartă și doi operatori.

Ubisoft a anunțat primele detalii despre cel de-al patrulea sezon din Rainbow Six Siege numit Operation Wind Bastion, care va include 2 noi operatori și o hartă care va plasa acțiunea în Maroc.  

Noua hartă se va numi Fortress și va fi o bază militară din munții Atlas, unde jucătorii își vor putea testa abilitățile în spații deschide, sau chiar și de pe acoperișuri.

Anunțul a fost făcut pe blogul oficial, unde am primit și câteva detalii despre cei doi noi operatori.

Primul va fi un defender, parte din forțele speciale din Maroc, care va avea rol de tank. Acesta va avea abilitatea de a-și ține poziția cât mai mult timp posibil, fiind numit “de neclintit asemenea munților”. Cel de-al doilea operator va fi o femeie a cărei abilitate va fi să se folosească de mediul înconjurător atunci când este în ofensivă.

Mai multe detalii vom afla abia pe 17 noiembrie, în timpul finalei Pro League pe canalul oficial de Twitch al jocului, unde Ubisoft plănuiește o dezvăluire completă.  

Rainbow Six Siege is available for Xbox One, PS4, and PC.

Sursa

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button