GamingPC&ConsolesTech&IT

Rainbow Six Siege primește doar o singură hartă nouă anul acesta

Rainbow Six Siege se bucură în acest moment de lansarea unui nou pachet de conținut, ce introduce doi operatori australieni și o hartă nouă. Însă aceasta pare că va fi singura hartă nouă pe care jocul o va primi anul acesta.

Echipa de la Ubisoft care se ocupă cu dezvoltarea jocului a oferit detalii ample despre planurile pe care le are pentru Rainbow Six Siege anul acesta, iar mai multe hărți nu sunt pe listă. După harta Outback vor urma trei variante refăcute ale unor hărți existente. Acestea sunt Kafe, Kanal și Theme Park. Primele două fac parte din Rainbow Six încă de la începuturile sale, iar cea din urmă a fost adăugată în cel de-al doilea an de conținut al jocului.

Decizia de a se concentra pe modificarea hărților existente nu este una tocmai rea, din moment ce jocul cam are deja destul de multe hărți. Anul acesta vom mai vedea în joc încă șase operatori noi, pe lângă cei doi australieni, fiecare din țări diferite. Operatorii existenți vor fi și ei alterați, spre exemplu Glaz nu va mai putea să vadă inamicii iluminați cu luneta sa decât dacă stă pe loc, așa cum ar face un lunetist. Echipamentul personajelor va fi și el schimbat, scuturile ce pot fi amplasate pe hartă urmând să fie modificate pentru a  deveni mai utile.

Sunt discutate și noi moduri prin care pot fi remediate probleme precum friendly fire intenționat. Prima metodă care va intra în testare de îndată este cea de a inversa daunele. Astfel, când un jucător supărat trage într-un aliat, se va răni doar pe sine însuși. Dacă această funcție este activă non-stop, va crea tot soiul de probleme pentru cei care joacă cu Fuze, sau pentru cei care au ghinionul să joace cu coechipieri care nu au înțeles că nu este bine să alergi prin fața cuiva care trage într-un inamic.

Modul Ranked va ieși și el din beta în prima jumătate din an, iar cel Casual va primi câteva trăsături ce îl vor face mai apropiat de acesta.

Pe parcursul acestui an, Rainbow Six Siege va primi și o serie nouă de evenimente periodice pe parcursul cărora se vor face modificări temporare ale gameplay-ului. Se anunță un 2019 foarte interesant pentru joc.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button