PC&Consoles

Rainbow Six Siege primește conținut nou luna viitoare

Rainbow Six Siege, unul dintre cele mai bune jocuri făcute de Ubisoft în ultimii ani (dacă nu pun la socoteală problemele de hit-detection, anti-cheating, clipping sau serverele) se pregătește pentru un nou expansion și un nou sezon.

DLC-ul nou poartă numele Operation Skull Rain și va trimite jucătorii într-o locație noua, America de Sud!

În Operation Skull Rain veți avea acces gratuit la o hartă nou nouță, în favelele Braziliene, descrisă ca fiind cea mai destructibilă făcută până acum pentru Rainbow Six Siege. Tot gratuit va fi modul nou de Realism Tactic, la care vor fi dezactivate elemente din interfață, confirmarea de doborâre a inamicilor și cam orice fel de asistență adițională. Va trebui sa fiți mai atenți și să colaborați mai bine cu ceilalți jucători pentru a reuși. Câteva atașamente vor mai fi adăugate, plus opțiunea de a te preda în timpul unui meci.

Pe partea de lucruri plătite, dar care tot vor putea fi obținute cu monedele din joc, avem doi operatori noi. Ambii sunt din Brazilia și se numesc Caveira și Capitão. Primul dintre ei este capabil să se furișeze până în spatele inamicilor, pentru a-i interoga, astfel fiind afișată locația celorlalți, o manevră care sună a fi foarte greu de executat. Iar al doilea are o arbaletă care poate să absoarbă oxigenul dintr-o anumită zonă, acționând în esență ca o combinație dintre Smoke și Ash.

Noul conținut va fi adăugat în ziua de 2 august, iar înainte de asta mai aveți parte de o surpriză. Ubisoft va suplimenta sistemul anti-trișare FairFight cu BattlEye, așa că poate astfel se evită incidentele nefericite de-a mai da peste oameni care te împușcă de cum ai făcut spawn cu un SMG, fără să țintească, de la mijlocul hărții, printr-o fereastră baricadată. Nu râdeți, se întâmplă mai des decât ați crede.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button