PC&Consoles

Rainbow Six Siege pregătește un hacker

Următorul update de conținut al lui Rainbow Six Siege va fi anunțat în curând, dar pagina oficială a jocului a fost actualizată prematur, dezvăluind unul din personaje.

Grace „Dokkaebi” Nam se va alătura echipei de ciudați înarmați, aducând propria sa expertiză la lupta împotriva pereților. Noul personaj are o specializare ceva mai puțin violentă și mai puțin probabilă să omoare ostatecul, ca Fuze, se pricepe la hacking.

Postarea de pe pagina principală oferea doar detalii despre povestea de fundal a personajului și despre arsenal, nu și despre cum exact își va putea folosi aptitudinile de hacking. În cazul în care vă întrebați, Dokkaebi are în arsenal ca arme principale câte un Mk 14 EBR Marksman Rifle și un BOSG. 12.2 Shotgun, iar ca armă secundară are două pistoale automate; C75 Auto și SMG-12.

Rainbow Six Siege

Speculații despre ce ar face abilitatea de hacking există fără număr. La urma urmei, multe alte personaje au aparate electrice care ar putea fi deturnate, iar camerele de supraveghere ar putea fi și ele împrumutate de acest nou personaj.

Zilele trecute Ubisoft a publicat și primele imagini de pe noua hartă a lui Rainbow Six Siege.

Sezonul cel nou va fi dezvăluit la sfârșitul acestei săptămâni și va include trei personaje noi. Două vor fi de atac, unul de apărare.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button