GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Rainbow Six Siege poate fi jucat gratuit pentru o săptămână

Și la preț redus pentru cine vrea să îl cumpere

Ne apropiem de lansarea  unei noi operațiuni pentru Rainbow Six Siege, așa că este acel moment special din anotimp când jocul devine gratuit pentru o vreme, iar publicul larg are ocazia să vadă de unde vin toate acele glume despre Fuze și ostatecul.

Între 28 august și 3 septembrie veți putea descărca și butona de zor Rainbow Six Siege, înainte de lansarea operațiunii Ember Rise. În această perioadă nu veți avea prea multe restricții în ceea ce privește conținutul sau personajele, cu excepția faptului că va trebui să lucrați ceva pentru a le dobândi. Nu e o problemă, aveți o săptămână la dispoziție.

Dacă vreți să continuați aventura, va trebui să îl cumpărați. Nu aveți mult de plătit, jocul urmând să beneficieze de o promoție specială, fiind disponibil la o reducere de 70%.

Așa că săriți pe joc, dacă vă interesează un FPS de multiplayer tactic, la care componentele destructibile ale mediului crează o experiență foarte diferită față de ceea ce ar fi de altfel același shooter militar modern pe care îl știm de câteva decenii. Iar după acest week-end gratuit, urmează operațiunea Ember Rise.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button