GamingPC&ConsolesTech&IT

Rainbow Six Siege: Operation Void Edge

Schimbări sunt pe drum

Ubisoft a dezvăluit următoarea operațiune a lui Rainbow Six Siege, Void Edge. Aceasta introduce două personaje noi și o variantă refăcută a hărții Oregon.

Știu că puteți avea sentimente mixte despre variantele refăcute ale hărților, de când Ubisoft a reușit să sfeclească atât de tare Hereford Base. Dar priviți situația astfel. Nu mai poți bloca o ușă cu Montaigne, permițând unui coechipier să planteze bomba pe prispa casei. Poate că sună rău dacă ești un atacator acum, dar ca un apărător este mult, mult mai bine.

Cei doi operatori noi vin cu o serie de puteri destul de interesante. Oryx este un individ musculos capabil să spargă baricade și pereți destructibili cu forța sa fizică. Se poate izbi și de inamici, trântindu-i la pământ. Până și cei cu scut sunt afectați, șa că Montaigne va avea cu siguranță zile triste în viitor. Onyx mai poate să și țopăie foarte bine, fiind în stare să pătrundă prin găurile din podea către un etaj superior.

Apoi o avem pe Iana. Vă puteți gândi la ea ca la un soi de extensie a lui Alibi. Dar în loc să aibă trei holograme, are doar una singură ce se poate reîncărca și care se comportă ca personajul în sine. Holograma poate fi controlată de parcă ar fi propriul personaj, mișcându-se pe hartă și fiind capabilă să atace inamici, deși nu face nici un fel de pagubă. Totuși, este o unealtă utilă la distragerea atenției inamicilor și la explorarea hărții. Deși nu poate marca lucruri pe hartă, iar în timp ce holograma este controlată Iana stă nemișcată și neajutorată.

Vom avea parte și de o varietate de schimbări mai mici pentru joc, precum un meniu principal refăcut, opțiunea de ban pentru hărți și ocazionalul mod arcade. Va fi și o schimbare ceva mai mare. Măritul Tachanka va putea să își ia mitraliera la subraț în luptă și va mai putea folosi un aruncător de grenade incendiare. Nu știu sigur dacă partea asta va ajunge în Void Edge, dar cu siguranță va sosi anul acesta. Update-ul este disponibil de săptămâna aceasta pe serverul de testare, urmând să apară și în jocul de zi cu zi în curând.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button