PC&Consoles

Rainbow Six Siege Operation Velvet Shell se apropie

Cei de la Ubisoft au promis mai mult conținut pentru Rainbow Six Siege, iar zilele acestea am primit prima mostră din cel de-al doilea sezon.

Operation Velvet Shell va fi dezvăluit în detaliu în cadrul turneului Six Invitational, care se va petrece între 3 și 5 februarie. Până atunci, avem primele imagini cu noua hartă din Operation Velvet Shell.

Dacă ați vrut vreodată să vizitați Ibiza, Rainbow Six Siege are să vă ofere această ocazie cu o hartă care combină arhitectură modernă și ușor de făcut prăpăd cu explozibil suficient și ruinele unei fortărețe insulare care probabil nu poate fi crăpată cu ușurință de pocnitorile jucătorilor.

Alături de această hartă vor veni și doi operatori noi, din Spania. Nu sunt informații deocamdată despre ce abilități vor avea noii operatori, dar îi veți putea încerca în curând.

La fel ca fiecare alt pachet de conținut al lui Rainbow Six Siege, totul din Operation Velvet Shell va fi gratuit. Harta va fi disponibilă pentru toți din prima zi, iar personajele noi pot fi deblocate cu bani obținuți în joc. Mulți bani, ce e drept, dar aveți timp să faceți economii.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button