MORE

Rainbow Six Siege Open Beta se apropie

Daca v-ati distrat in ultimele runde de test ale lui Rainbow Six Siege, sau vreti sa il incercati inainte de lansarea sa de pe 1 decembrie, aveti ocazia sa il butonati din nou luna aceasta.

Ubisoft anunta ca intre 25 si 29 noiembrie va organiza o faza de Open Beta pentru Rainbow Six Siege, a carui rol va fi de a stresa serverele jocului. Toata lumea este invitata.

Acest test va include in mare parte continutul care a fost disponibil si pana acum in Beta, dar cu o serie de mici aditii, precum clase de Spetsnaz noi si o harta suplimentara. Pe langa Hereford si House puteti sa va luptati pe harta Kanal, atat in varianta de zi, cat si in varianta de noapte, fie in PvP, fie in modul de PvE.

Clientul jocului poate fi descarcat prin UPlay incepand cu 23 noiembrie, iar cei care au participat anterior la testul mai restrans vor putea incepe sa joace Rainbow Six Siege inca de pe 24 noiembrie.

Lansarea variantei finale este aproape, asa ca tot ce a mai ramas de facut este sa stam, sa asteptam si sa speram ca nu se vor ivi incidente neplacute si neprevazute pe parcursul urmatoarelor saptamani. Nu de alta, dar de la SWAT 4, lansat cu aproape un deceniu in urma, nu a mai fost un joc serios care sa abordeze genul de infiltrari tactice asa cum trebuie, si tare ne-ar trebui unul.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button