MORE

Rainbow Six Siege nu suporta off-line singleplayer

Intr-o intorsatura bizara de situatie, Rainbow Six Siege nu pare sa contina o functie promisa care parea a fi cam cea mai banala de implementat. Modul Terrorist Hunt nu este disponibil atunci cand jucatorul nu este conectat la internet.

De ce spun ca situata este bizara, avand in vedere ca Rainbow Six Siege este predominant un joc de multiplayer on-line? Pentru ca acele meciuri de multiplayer suport LAN off-line… insa modul de singleplayer/cooperativ la care poti sa stai de unul singur intr-o casa cu multi teroristi care trebuiesc vanati nu are suport pentru asa ceva.

Un reprezentant al Ubisoft a declarat acum cateva luni ca modul Terrorist Hunt va putea fi jucat off-line, motiv pentru care cativa oameni care au cumparat jocul sunt acum nefericiti, chiar suparati, deoarece unii vad asta ca fiind un nou caz de Ubisoft fiind Ubisoft.

Statutul modului de joc s-a schimbat intre timp, deoarece este acum legat de sistemul de progresie al jocului. La inceput nu era, asa ca putea fi jucat off-line, dar acum trebuie sa se tot conecteze la server pentru a verifica progresul si pentru a contribui la el. Desigur, ar fi putut sa deblocheze totul din start, ca orice alt joc de tipul competitiv, precum Counter-Strike, dar atunci nu ar mai fi fost loc pentru micro-tranzactii.

[Tech Raptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button