GAMING

Rainbow Six: Siege este livrat fara poveste

Lansarea Rainbow Six: Siege este dupa colt, iar Beta-ul nu a fost tocmai lipsit de probleme, totusi, stirile proaste nu se opresc aici, Ubisoft anuntand faptul ca titlul nu va avea o poveste. Sigur, exista un single-player in care inveti bazele, un fel de tutorial daca doriti, iar dupa terminarea acestuia orientarea jocului trece de la un focus single player la PVP si multiplayer brusc.

La EGX2015, cel mai mare eveniment de gaming din Anglia, Scott Mitchell, art director-ul Rainbow Six: Siege a afirmat urmatoarele:

„Nu exista o poveste traditionala. Poti sa folosesti zona de training, unde primesti experienta, noi membri ai echipei si o serie de gadget-uri specifice, dar cam atat. Poti sa joci misiuni cooperative contra unui inamic posedat de un inteligent artificial, poti chiar sa editezi meciurile, dar mai mult de atat nu exista in campania single player. Consideram ca training ground-ul este destul de bine realizat, pe langa asta, deblochezi acelasi continut pe care il vei experimenta si in PVP, insemnand stele, puncte de experienta si noi membri ai echipei” a declarat acesta.

Vestea s-ar putea sa gatuie vanzarile titlui, dar nu atat de mult pe cat spun gurile rele. Majoritatea cumpara astfel de jocuri pentru componenta single player. Dar avand in vedere ultimele jocuri lansate de Ubisoft, este posibil sa vedem ceva probleme chiar in prima zi. Dar, cel mai probabil, veteranii seriei sunt cei mai suparati, franciza avand un element co-op extrem de puternic, iar aici putem numi Rainbow Six: Vegas ca un exemplu senzational.

[pcgamesn]

Related Articles

Back to top button