PC&Consoles

Rainbow Six Siege este iar ieftin!

Rainbow Six Siege este un joc din ce in ce mai bun. Să vezi cum zboară zeci de trișori din joc în fiecare zi este atât de satisfăcător… iar acum probabil se vor întoarce pentru că jocul este iarăși ieftin.

Ubisoft anunță că Rainbow Six Siege Starter Edition se întoarce, de data aceasta pe Uplay, nu pe Steam. Ediția aceasta este disponibilă iarăși, pentru o perioadă limitată de timp, la prețul de 15 euro.

Are, desigur, anumite limitări față de varianta standard a jocului. În mare parte se referă la viteza cu care deblochezi personajele. Din start vei avea acces la patru dintre ele. Două sunt aleatoare iar alte două pot fi selectate la discreția ta, alternativ, poți lua unul singur din pachetele de DLC recente.

Achiziția de personaje noi este mult mai lentă față de varianta normală a jocului, dar cel puțin te vei putea obișnui mai mult cu personajele curente înainte de-a putea trece la altele.

În rest, jocul este identic, nu există nici o altă limitare sau vreun impediment în calea distracției… dacă nu pun la socoteală coechipierii.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Cumparati si jucati jocul. E cel mai bun shooter pe care l-am jucat pana acum. Il joc constant de la lansare, am peste 700 de ore in el deja. E printre singurele shootere care m-au atras asa mult. 😀

  2. Dap este foarte tare, si chiar e tactic. Plus e alternativa potrivita la CS:GO , COD, BF. Plus sistemul de anticheat a inceput sa baneze in stanga si in dreapta spre deosebire de Valve :)).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button