PC&Consoles

Rainbow Six Siege este gratuit săptămâna aceasta

În mod normal, Ubisoft are o promoție cu un week-end gratuit pentru Rainbow Six Siege înainte de lansarea unui nou sezon, dar de această dată se schimbă puțin ecuația.

De joi și până luni puteți butona de zor Rainbow Six Siege pe toate platformele pentru care este disponibil, demolând ziduri, podele, ostateci și întrebându-vă ce au făcut C4-ului recent de îl poți arunca direct în mecla lui Montaigne fără să-l omoare.

Sezonul nou nu va începe de luni, dar veți găsi pe serverul de testare conținutul aferent. Detalii complete despre ce fel de noutăți avem parte în acest sezon vor fi disponibile la sfârșitul acestei săptămâni. În linii mari avem parte de doi operatori noi din Coreea de Sud, unul din operatori este hacker. Avem apoi încă un operator din Polonia și de o hartă nouă, cu turnul Mok Myeok. Veți mai avea parte și de numeroase alte modificări de echilibru, schimbări generale și o șansă bună de a nu putea selecta vreunul din operatorii noi pentru că lumea le va da lock instantaneu.

Tot în această perioadă jocul mai este disponibil și la preț redus. Am impresia că varianta standard va costa aproape la fel de mult ca cea Starter. În week-end se va desfășura și finala de la liga profesionistă a jocului, pentru că are una.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button