PC&Consoles

Rainbow Six Siege este gratuit până pe 1 August

Cine n-a avut încă ocazia să încerce Rainbow Six Siege are acum parte de un week-end gratuit alături de această creație marca Ubisoft.

Compania anunță că FPS-ul de multiplayer va fi disponibil din aceasta seară și până pe 1 august, gratuit, prin Uplay. Această perioadă gratuită vine chiar înainte de implementarea noului update care va adăuga două personaje noi, o hartă suplimentară cu foarte multe elemente destructibile, plus opțiunea de a te preda. Una foarte utilă, în special acum, pentru că sunt șanse bune ca jucătorii noi adăugați să fie coechipieri nu tocmai eficienți.

Cei care vor să joace mai departe Rainbow Six Siege, după acest week-end gratuit, pot cumpăra jocul, a cărui preț are parte de o reducere de 50% pe parcursul următoarelor zile.

Promoția nu este valabilă doar pentru PC, ci și pe Xbox One.

Cu aceasta ocazie, Rainbow Six Siege va primi și un sistem de securitate nou, BattlEye, care va ajuta la scăderea numărului de trișori. Aparent, scuza folosită până acum de anumite elemente din cadrul companiei, cum că fiecare joc are trișori, nu a mai funcționat.

[Ubisoft]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button