MORE

Rainbow Six Siege devine Hardcore!

Rainbow Six Siege este un joculet bunicel la ceea ce face, dar fanii sai considera ca nu este inca suficient de realist, iar Ubisoft chiar a luat seama de acest feedback si pregateste integrarea unui mod Hardcore oficial.

Acest mod de joc va avea propria sa categorie de matchmaking, permitand celor care vor o provocare adevarata sa joace alaturi de indivizi in egala masura de insetati dupa realism… si cu oazionalul noob care a dat click pe ce nu trebuie iar apoi probabil va dezinstala jocul.

Toate detaliile modului Hardcore pentru Rainbow Six Siege nu au fost mentionate, dar din ce s-a spus pana acum, va reprezenta o reducere insemnata informatiilor oferite de interfata.

Lucruri precum indicatoare de grenade, afisajul munitiei, silueta aliatilor si multe alte lucruri pe care in mod normal nu ai avea cum sa le vezi, fara ochelari de realitate augmentata, vor fi scoase, oferind un sentiment mai mare de imersiune, realism si sporind considerabil dificultatea jocului.

Sansele ca cineva sa fie impuscat aleator de un aliat cresc foarte mult, in special daca nu se va utiliza cum trebuie sistemul de voice chat. Nu de alta, dar sistemul de comunicare rapida din joc este groaznic, pana si Counter-Strike avand mai multe optiuni in aceasta privinta. Si nu ma refer la CSGO, ci la 0.7.

Modul Hardcore va fi implementat in Rainbow Six Siege de indata ce Ubisoft stabileste ce mai trebuie adaugat la el.

[Eurogamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close