PC&Consoles

Rainbow Six Siege costa doar 15 dolari in varianta Starter Edition

Rainbow Six Siege a tot avut cateva mici probleme cand a fost lansat. Serverele nu erau prea stabile, solutiile anti-trisori erau de tot rasul, iar pretul sau nu era tocmai atat de accesibil pentru un FPS competitiv de multiplayer. Una din acele probleme a fost rezolvata cu timpul, iar alta este remediata acum.

Ubisoft anunta Rainbow Six Siege Starter Edition. Aceasta varianta a jocului va permite sa jucati fara nici un fel de limitare si costa numai 15 euro, dar are un mic dezavantaj. Instantaneu veti avea acces la patru operativi, insa pentru toti ceilalti va trebui sa cheltuiti mai mult Renown pentru deblocare. Spre exemplu, in loc de 500, cat ar fi costat primul operator deblocat dintr-o factiune, va trebui sa cheltuiti 12500.

Desigur, avand in vedere ca primiti 4 din start, dintre care doi sunt aleatori si doi la alegerea voastra, nu ar fi un mare impediment. Restul lui Rainbow Six Siege este acolo si poate fi jucat dupa bunul plac pana la adanci batraneti. Asa ca daca acel week-end gratuit v-a trezit interesul, acum aveti ocazia sa il jucati la un pret excelent.

Starter Edition este o idee grozava, insa ar avea un anumit mic dezavantaj, si anume ca toti acei trisori au acum un mod foarte ieftin de a se intoarce in joc pentru a trisa mai departe.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button