GamingPC&ConsolesTech&IT

Aveți de primit un cadou în Rainbow Six Siege

Ubisoft a pregătit ceva special pentru acest sfârșit de an jucătorilor de Rainbow Six Siege. Dacă încă nu ați deblocat fiecare personaj, veți găsi acum în joc un pachet gratuit care va debloca la nimereală un operator de DLC.

Nu contează că este unul din primul an, din al doilea, sau din al treilea, veți putea debloca unul fără să cheltuiți 25 de mii de puncte. Poate fi Frosty și capcanele sale, poate fi ăla calul care face găuri în pereți, poate fi până și aia care urlă mereu cu scutul. Aveți posibilități nelimitate.

Astfel, Ubisoft a făcut ceea ce lumea îi tot roagă de ani de zile, să adauge personaje în acele pachete de skin-uri. Sigur, nu este ceva valabil pe termen lung deocamdată. Aveți timp până pe 1 ianuarie să activați pachetul. Pare probabil că nu vor fi lansate astfel de pachete prea des.

Cei care au cumpărat acum două săptămâni ultimul personaj de DLC probabil se uită acum cu unghiile înfipte în obraz, dar fiți fără teamă, Ubisoft a pregătit și pentru voi ceva. Pachetul cadou va putea fi transformat 25 de mii de puncte. Teoretic. Practic, opțiunea de a primi punctele în locul unui personaj nu funcționează deocamdată pentru mulți oameni.

Ubisoft anunță că încearcă să repare problema, așa că sper că vor reuși să o remedieze până pe 1 ianuarie. Nu de alta, dar să ai în rezervă 25 de mii de renown ar fi util în cazul în care nu vrei să cumperi acces la sezonul următor, dar tot vrei să iei toate personajele

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button