GAMING

Rainbow Six Siege Beta se extinde

Am o veste bună pentru cei care nu au apucat încă să joace Rainbow Six Siege în varianta sa Beta, mai aveți încă trei zile la dispoziție!

Ubisoft anunță că jocul a primit o perioadă extinsă de testare, așa că mai aveți până pe 4 octombrie pentru a intra în Rainbow Six Siege și-a demola pereții unei case nevinovate.

Dacă nu aveți încă un cod pentru beta, Ubisoft a rezolvat și asta. Căutați un prieten care are deja acces la Beta, pentru că tocmai a primit 4 coduri pentru Rainbow Six Siege, pe care le pot da oricui. Aveți timp până mâine seară să activați acest coduri.

Pentru ca noii jucători să aibă timp să se bucure tot conținutul lui Rainbow Six Siege, vineri seara va începe un eveniment la care veți primi renown dublu, ce vă va permite să deblocați rapid toate clasele de personaje.

Ubisoft afirmă că în timpul acestui beta au identificat numeroase probleme pe care le pot rezolva pentru a face jocul mai stabil pentru varianta finală.

Rainbow Six Siege va fi lansat în ziua de 1 decembrie, oferind lupte tactice pe echipe, medii semi-destructibile, drone și sentimentul că acesta este cel mai apropiat lucru de SWAT 5 pe care îl vom primi vreodată. Tot ce îi mai lipsește este ca producătorul să înțeleagă că 3 runde per meci, când o rundă poate dura mai puțin ca la Counter-Strike, este o idee groaznică. Minimul ar trebui să fie 10.

[Ubisoft]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close