GAMING

Rainbow Six Siege Beta a început

Beta testul lui Rainbow Six Siege începe astăzi. În ultima lună ați avut ocazia să găsiți coduri pentru acest test peste tot pe internet, erau la fiecare pas. Aveai șanse mai mari să găsești coduri pentru joc decât poze cu pisici, ceva greu de crezut având în vedere câte poze cu pisici sunt pe internet.

Ca urmare, dacă nu aveți un cod pentru Rainbow Six Siege, este doar vina voastră. Degeaba îi spune Closed Beta, din moment ce au fost distribuite suficiente coduri cât să fie aproape un Open Beta.


Motivul pentru care Ubisoft a decis să organizeze acest test este nevoia de a încerca anduranța infrastructurii de multiplayer, ca nu cumva să apară probleme atunci când jocul va fi lansat.

Desigur, fiind vorba de Uplay, vor apărea probleme când jocul va fi lansat. Dar măcar vor putea identifica din timp problemele pe care le vor ignora timp de un an, așa cum au făcut cu The Crew.

În cadrul acestui Beta vor fi disponibile modurile de joc Team Deathmach: Secure Area, Team Deathmach: Bomb și modul cooperativ Terrorist Hunt.

Vei putea juca Rainbow Six Siege cu unul din 14 personaje, pe trei hărți ce sunt disponibile pentru toate cele trei moduri de joc. Testul a început chiar în ora aceasta.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close