GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Rainbow Six Siege se mută în Australia

Rainbow Six Siege se pregătește de noua sa operațiune. Știu că probabil nici măcar nu ați reușit să învățați structura noului Hereford Base, da barem noua fortăreață, însă timpul nu stă pe loc, iar în viitorul apropiat va trebui să vă pregătiți pentru o hartă nouă, cu doi operatori suplimentari.

Acțiunea din noua operațiune se va petrece în acel ținut mistic unde miturile spun că pică urși carnivori din copaci, iar localnicii încă mai spun povești despre marele război împotriva unor păsări gigantice pe care omenirea l-a pierdut. Îndepărtata Australia.

Operation Burnt Horizon se va desfășura pe undeva prin proximitatea unui service auto din pustietatea continentului, promițând să aducă numeroase surprize. Cei doi operatori fac parte din SASR, o ramură a armatei australiene modelată după SAS-ul britanicilor. Din păcate, operatorii nu vor fi Steve Irwin și Paul Hogan. În schimb, vor fi Gridlock și Mozzie. Primul dintre ei este un atacator capabil să lase un soi de pânză pe hartă ce va identifica și răni orice apărător trece prin ea. Iar Mozzie va putea să preia controlul asupra dronelor atacatorilor.

Dezvăluirea în detaliu a noii operațiuni va avea loc pe 17 februarie, iar lansarea probabil va avea loc pe la începutul lui martie, cu siguranță fiind precedată de un week-end gratuit. Poate până atunci reușesc să repare probleme de stabilitate care s-au ivit de o săptămână în joc și împiedică un număr de oameni să se bucure de el.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button