GamingPC&ConsolesTech&IT

Rainbow Six Siege a primit Operation White Noise

Cel mai nou sezon al lui Rainbow Six Siege a început, jocul primind seara trecută Operation White Noise, cel mai nou update de conținut al acestui popular simulator de urlat „Fuze, nu omorî ostatecul!”.

Noul update este responsabil pentru integrarea în joc a hărții noi plasate într-un turn din Coreea de Sud, ce oferă o experiență destul de diferită față de majoritatea celorlalte terenuri de joc, din cauza numeroaselor pasarele și a coridoarelor strâmte. Trei operatori noi fac parte din lista de personaje a lui Rainbow Six Siege, sub forma unui hacker ofensiv capabil să fure telefoane, a unui operator de apărare capabil să devină invizibil pe camere, și o poloneză în stare să se ridice de la pământ după ce primește o rană aproape fatală.

Acesta este ultimul pachet de conținut din acest an, urmând ca de prin luna martie să avem parte de începerea unui nou set de operațiuni, a căror conținut va continua să fie gratuit sau relativ ușor de obținut direct din joc.

Numeroase alte modificări au fost implementate în joc, veți observa spre exemplu un mod nou prin care armura este indicată pe interfață. Tot cu această ocazie Ubisoft anunță că Rainbow Six Siege a trecut de 25 de milioane de jucători, continuând să crească în popularitate pe măsură ce calitatea jocului este îmbunătățită, iar renumele său se răspândește.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button